روش های درمان بیماری هیستری در زنان چیست؟

امروزه، متاسفانه شمار بیماری های روحی و روانی در کشور ایران کم نیستند. ولی برخی از افراد بدون اینکه اطلاعاتی در رابطه با این بیماری ها داشته باشند، قصد درمان آنها را دارند. به هر حال اولین گام برای درمان یک بیماری روحی و روانی، تشخیص آن بیماری است. بیماری هیستری در زنان یکی از بیماری های قدیمی روانی است که علائم خاصی را در پی دارد. روش های مختلفی برای درمان بیماری هیستری در زنان وجود دارند و همین موضوع این بیماری را درمان پذیر کرده است.

اگرچه در گذشته و در دوران ویکتوریا تصور میشد که این بیماری فقر مربوط به زنان است، ولی امروزه، مشخص شده است که هم زنان و هم آقایان میتوانند در معرض این بیماری باشند. بیماری هیستری به عنوان یک بیماری روانی شناخته میشود که میتواند به بدن و جسم فرد نیز آسیب برساند.

بیماری هیستری در زنان

علائم فرد هیستریک

اولین گام برای درمان بیماری هیستری، تشخیص این نوع بیماری است. به طور کلی، علائم این بیماری میتواند خیلی مشهود باشد و به همین خاطر تشخیص این بیماری توسط یک فرد با تجربه کار سختی نیست. ولی به هر حال موضوعی که افراد باید به آن توجه داشته باشند، علائم این بیماری می باشد.

قبل از اینکه در رابطه با علائم این بیماری صحبت کنیم، میخواهیم یک توضیح کلی در رابطه با این بیماری روانی بدهیم. بیماری هیستری در زنان یک بیماری روانی است، ولی متاسفانه بدون هیچ دلیلی جسم افراد را درگیر می کند. به طور مثال، یک فرد در هنگام اضطراب شدید، با بی حسی شدید عضوهای بدن مواجه میشود و این موضوع باعث ناتوانی ناگهانی فرد میشود. معمولاً پس از برداشتن فشار و عوامل استرس زا از روی فرد، بی حسی عضوها نیز درمان میشوند.

یا به طور مثال برخی از سربازان جنگ، در اثر اضطراب شدیدی که دارند، با نابینایی ناگهانی و موقت مواجه میشوند که این موضوع ناشی از بیماری هیستری می باشد. جالب است که بدانید تمامی این علائم جسمی، بدون آسیب رسیدن به جسم (اعصاب بدن، ارگان های مختلفسالم هستند) بروز میکند. در ادامه به برخی از علائم بیماری فرد هیستریک اشاره میکنیم.

  • نابینایی ناگهانی و موقت
  • بی حس شدن عضوهای بدن (یک یا چند عضو)
  • لمس شدن عضوهای بدن
  • ناشنوایی ناگهانی
  • گز گز شدن اندام ها
  • مور مور شدن اندام ها
  • فلج شدن کل بدن
  • ناتوان شدن برای راه رفتن
  • تشنج شدید
  • تاری دید
  • لمس شدن بخشی از بدن
  • فلج شدن بخشی از بدن

درمان بیماری هیستریک

بیماری هیستریک یکی از اختلالات روانی است که معمولاً نیاز به مدت زمان طولانی برای درمان دارد. افرادی که با این بیماری مواجه هستند، می بایست در درجه اول به یک روان درمانگر مراجعه کنند تا مراحل روان درمانی برای درمان بیماری هیستری در زنان انجام شود.

معمولاً در جلسات روان درمانی، با فرد دارای این بیماری صحبت میشود تا اطلاعات کافی در رابطه با گذشته و تجربیات فرد به دست بیاید. اولین قدم برای درمان این بیماری، شناسایی ریشه این مشکل می باشد. به همین خاطر، جلسات درمانی متعددی نیاز است تا افراد با روان درمانگر صحبت کنند و روان درمانگر به مشکل ریشه ای و عمیق این افراد پی ببرد. معمولاً با روش های غیر دارویی میتوان اقدام به درمان بیماری هیستری در زنان کرد. ولی جلسات درمانی متعدد و منظمی باید برای درمان این بیماری اختصاص داده شود.

افرادی که با فرم شدید این بیماری مواجه هستند، میتوانند با تشخیص و تجویز روانپزشک، از روش های درمان بیماری هیستری در زنان به صورت دارویی استفاده کنند. معمولاً با روش های درمانی دارویی و غیر دارویی، به طور کامل این بیماری درمان میشود و افراد میتوانند به زندگی معمولی بازگردند.

درمان بیماری هیستری در زنان

بیماری هیستریک چیست؟

بیماری هیستری یکی از انواع بیماری های روانی است که میتواند افراد زیادی را به خود درگیر کند. متاسفانه، این بیماری نمودهای جسمانی را هم به دنبال دارد و عوارض زیادی را به همراه خواهد داشت. به همین خاطر این بیماری به عنوان یک بیماری شایع در میان بانوان و آقایان تبدیل گردیده است. هیستری به عنوان یک بیماری و یا اختلال ناشی از اضطراب می باشد که نشانه های ناشی از این بیماری به صورت جسمانی قابل مشاهده می باشند.

افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند می توانند در شرایط خاصی از زندگی، با مشکلاتی مواجه شوند و برای انجام امور عادی دچار ناتوانی شوند. به طور مثال بیماری هیستریک می تواند منجر به فلج شدن ناگهانی عضوهای بدن شوند و یا به هر حال عضوهای بدن را بی حس کند.

البته خود بیماری هیستری به معنای فلج شدن عضو نبوده و فقط یکی از عوارض این بیماری، در این حالت بروز پیدا میکند. در بسیاری از موارد، این بیماری میتواند منجر به رفتارهای ناگهانی و غیر طبیعی در فرد شود. به طوریکه بسیاری از افراد تا به حال این رفتار را از فرد بیمار ندیده اند.

جالب است که بدانید بیماری هیستری جزء بیماری های زنانه به شمار می رود. البته نه به این معنا که آقایان با این بیماری مواجه نمی شوند. بلکه مطالعات زیادی وجود دارند که نشان می دهند این بیماری بیشتر در بانوان و زنان بروز پیدا می کند.

درمان بیماری خنده هیستریک

خنده هیستریک یکی از بیماری های روانی است که در گروه بیماری های هیستری قرار می گیرد. اگرچه بسیاری از عوارض این بیماری، مربوط به ناتوانی دستگاه عصبی می شود، ولی یکی از علائم بیماری هیستریک، خنده های هیستریک و ناگهانی است.

افرادیکه دارای این بیماری می باشند، به صورت ناگهانی و در اثر قرار گرفتن در یک موقعیت استرس زا، می خندند و نمی توانند خنده خودشان را کنترل کنند. همچنین، احتمال بروز بی حسی، لمس شدن بدن و فلجی بدن در اثر این بیماری وجود دارد.

درمان بیماری خنده هیستریک مانند درمان بیماری هیستری در زنان معمولاً به صورت غیر دارویی انجام میشود. لازم است که افراد جلسات درمانی متعددی را نزد یک روان درمانگر بروند تا با صحبت کردن با فرد روان درمانگر، ریشه مشکل خود را پیدا کنند و آن را درمان کنند.

ولی در صورتیکه این بیماری تشدید شود و علائم آن نیز غیر قابل کنترل باشد، ممکن است افراد بسته به نظر پزشک نیاز به استفاده از دارو داشته باشند. در این صورت مصرف داروها بلامانع می باشد. همچنین، مصرف داروها باید در کنار جلسات روان درمانی صورت گیرد تا اثربخشی مطلوبی داشته باشد.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید:
[تعداد رای: 2 - میانگین امتیاز: 4]
contact us
با ما در تماس باشید!
اشتراک در شبکه های اجتماعی:
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
22623587 - 021 رزرو وقت تست آنلاین